Vorwerk Fascination

comfortabele vloerbedekking voor een sfeervol en huiselijk gevoel

Guilio Ridolfo en het Vorwerk Atelier hebben in een uniek samenwerkingsproces een eigentijdse tapijtcollectie gecreëerd. De nieuwe Fascination collectie oogt fris, modern en helder en vindt zijn inspiratie in het landschap, het licht, stedelijke architectuur en de kunst. 17 luxe tapijtkwaliteiten. Meer dan 350 kleuren.

Daarnaast biedt Vorwerk collecties en specials aan, die in nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten, designers en kunstenaars tot stand zijn gebracht.

Vorwerk Selected Rugs

karpetten op maat gemaakt voor huiselijk én projectmatig gebruik

Voor de creatieve woninginrichter of architect. Met deze collectie maakt u voor elke klant een uniek eigen karpet.  Meer dan 30 kwaliteiten tapijt - in honderden kleuren - kunnen in elk gewenst formaat tot een karpet worden omgevormd. 

De afwerkmogelijkheden zijn eindeloos; siernaden, biezen en banden van trendy materialen in frisse kleuren. Smalle of brede banden, mat of  glanzend. Uniek is de keuze uit meerkleurige garens en bijzondere stiknaden. Trendy, inspirerend en fris.

Vorwerk Projection

Top kwaliteit project tapijt

De Projection collectie bestaat uit 2 handzame koffers: CUT & LOOP. Speciaal voor de projectmarkt. Vloerarchitectuur van hoge kwaliteit. Geweven of getuft, vele kwaliteiten zin extreem slijtvast. Leverbaar in banen en in tegels. En vanaf 400 m² speciaal te produceren in elk gewenste kleur. 

Vorwerk TEXtiles SL // Free-Form // Parts

Ecologische textiele tapijttegels in unieke vormen

Unieke collectie vrije vorm tapijttegels: Vloerdesign in een nieuwe dimensie voor grenzeloze vormgeving. Bijzondere vormen als hexagram, prisma en tripod zorgen voor oneindige mogelijkheden om een origineel, bijzonder vloerontwerp te verwezenlijken. 

Bovendien, ecologisch vanaf het begin! Duurzaam geproduceerd, vrij van PVC en bitumen.
Vorwerk is o.a. Greenlabel+ gecertificeerd en TÜV gecertificeerd.  

Factum

De top 10 verzameling van project tapijten

Zeer sterke vloerbedekking voor projectmatig gebruik. 
De factum collectie is een verzameling van 10 tapijt kwaliteiten waarvan het meerendeel op rol èn als tegel leverbaar is. 

 

TEXtiles SL

De eerste ecologische tapijttegel met 100% textiele rug

Tapijttegel collectie, in rechthoekige vormen.
Als eerste in Europa bracht Vorwerk de ecologische TEXtiles tapijttegel met 100% textiele rug op de markt.